Yrkesfag

Innhold

Yrkes-NM 2018, Oslo og Akershus

  • 23. okt 2018til 25. okt 2018

Yrkes-NM 2018 arrangeres 23.- 25. oktober 2018 på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo.

Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører. Organisasjoner, bransjeforeninger, landsforbund og fagforbund inviteres til å legge sine yrkeskonkurranser til Yrkes-NM 2018.

Det totalrenoverte anlegget på Hellerudsletta har to fine haller på tilsammen 14.000 m2, store uteområder og et helt flunkende nytt Marriott hotell (første i Norge). Det betyr at deltakere og dommere kan gå i "tøfler" fra hotellrommet til hallene! Det nye hotellet har et flott kongressenter med over 30 store og mindre møtelokaler, og egen avdeling for servering under konferanser og møter. Hotellet har forøvrig flere hyggelige restauranter som står til vår disposisjon.

Organisasjoner som ønker å holde sine yrkesmesterskap under Yrkes-NM 2018 kan melde seg til WorldSkills Norway, senest innen 15. oktober. Medlemmer av WorldSkills Norway har gratis gulv, men må selv bestille og betale for alt ustyr som skal på plass. Vi kommer tilbake med informasjon om teknisk leverandør til arrangementet. For andre (ikke-medlemmer) som ønsker å ha yrkeskonkurranser er prisen kr. 10.000, uavhengig av areal.

Vi bruker Fjell og Fjord til å organisere logistikken for Yrkes-NM 2018. Møterom kan allerede bestilles via Fjell og Fjord.

X Meeting Point Norway