Yrkesfag

Innhold

Rigget for framtiden – LOs store kompetansedebatt under Arendalsuka

  • 14. aug 2018Kl. 18:00–20:00
  • Bankgården (Strandgaten 1, bak kultur- og rådhuset)
  • Åpent arrangement.

Hvorfor skal unge velge yrkesfag? Hva kreves av en lærling? Caroline Wilson Iglebeæk, lærling i restaurant - og matfag og Stian Tungland, lærlingeveileder og daglig leder ved Bølgen og Moi Kristiansand samtaler med Terje Svabø om livet i læra.

Mer og bedre kompetanse er svaret på mange av tidens store utfordringer, det være seg digitalisering, robotisering, klimautfordringer, inkludering i arbeidslivet, eller innvandring og integrering. Vi ser nærmere på hvordan vi kan lykkes med dette i Norge.

2018 er Yrkesfagenes år. Hvorfor skal unge velge yrkesfag? Hva kreves av en lærling? Hvordan er egentlig hverdagen i læra? Caroline Wilson Iglebeæk, lærling i restaurant - og matfag og Stian Tungland, lærlingeveileder og daglig leder ved Bølgen og Moi Kristiansand samtaler med Terje Svabø om livet i læra.

Deltakere: Dagens vert: LO-leder Hans Christian Gabrielsen. Øvrige paneldeltakere fra LO, NHO, arbeidslivsforskningen og politiske partier. Terje Svabø er kveldens debattleder.

5080 nyhetskanalen står for underholdning og politisk satire i kjent stil. Vi serverer byens beste burger. I etterkant av arrangementet viser vi partilederbatten på storskjerm.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen!