Yrkesfag

Innhold

Artikler

Vis filtrering

32 resultater

Type artikkel
Velg område
32 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt

  Stor norsk medaljefangst i Yrkes-EM

  De norske deltakerne på Yrkes-EM i Budapest stakk lørdag kveld av med et gull, et sølv og tre bronse. I tillegg ble vi femte beste nasjon og best i Norden.

 2. Aktuelt

  Yrkes-EM 2018 er i gang!

  Yrkes-EM 2018 i Budapest startet med et pang med en flott åpningsseremoni.

 3. Aktuelt

  Kåret til Norges hyggeligste lærling

  Vår yrkesambassadør Rannveig Johanne Hugdal ble lørdag 14. september kåret til Norges hyggeligste lærling. Hun har vært tømrerlærling i snart ett år hos Timberbygg.

 4. Aktuelt

  Hva blir ditt fremtidige yrke?

  Hva tenker ungdomsskoleelever om sitt fremtidige yrkesvalg? Norge vil trenge titusenvis av fagarbeidere i årene fremover. Hør også hva statsminister Erna Solberg mener om behovet for at flere velger yrkesfag.

 5. Aktuelt

  Facebook-kampanje for å nå foreldre

  WorldSkills Norway har igangsatt en Facebook-kampanje som i hovedsak retter seg mot foreldre til ungdomsskoleelever, som skal spre kunnskap om yrkesfag.

 6. Aktuelt

  - Yrkesfag gir oss fremtidens jobber

  – Yrkesfag vil gi oss fremtidens jobber, sa statsminister Erna Solberg da hun åpnet utstillingen "Fremtidens yrkesfag" på Teknisk Museum.

 7. Aktuelt

  Flere velger yrkesfag

  For første gang på mange år velger like mange yrkesfag som studiespesialisering. I overkant av 34.500 elever har fått plass på yrkesfag når de begynner på videregående om noen uker.

 8. Aktuelt

  World Youth Skills Day

  15. juli er det World Youth Skills Day, initiert av FN for å hedre unge dyktige fagutøvere og den positive betydning de har på velstandsutviklingen i vårt samfunn.

 9. Aktuelt

  Seminar og utstilling om fremtidens yrkesfag

  I forbindelse med Yrkesfagenes år 2018 arrangerer regjeringen i samarbeid med WorldSkills Norway utstillingen og seminaret “Fremtidens yrkesfag” på Teknisk Museum i Oslo den 31. august. Statsminister Erna Solberg åpner utstillingen og kunnskapsminister Jan Sanner åpner seminarat.

 10. Aktuelt

  Lærlinger sørger for rekruttering

  Martin M. Bakken har satset på lærlinger i mange år. – Dette er det viktigste vi gjør for å rekruttere nye medarbeidere, sier administrerende direktør Svein Tollersrud.