Yrkesfag

Innhold

Artikler

Vis filtrering

38 resultater

Type artikkel
Velg område
38 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Gode historier, Elektro

  Lena Redmo prøver seg som energimontør

  Youtuber Lena Redmo (19) har testet yrkesfaget energimontør, og delt sine inntrykk til sine 40.000 følgere. Hun fikk møte Annar Gravråk.

 2. Aktuelt, Gode historier, Restaurant og mat

  BeasVerden tester servitøryrket

  Youtuber Beatriz Neves (19) fra Oslo har testet hvordan det er å jobbe som servitør, og delt sine inntrykk til sine over 60.000 følgere på på Youtube-kanalen BeasVerden. Her fikk hun møte vår yrkesambassadør Mathias Thoresen.

 3. Aktuelt, Service og samferdsel

  Multiguru tester faget kontor og administrasjon

  Youtuber Martin Belgen Isaksen (19) har testet yrkesfaget kontor og administrasjon, og delt sine inntrykk til sine 36.000 abonnenter på sin kanal Multiguru. Han fikk møte vår yrkesambassadør Ann-Kristin Birkelund.

 4. Aktuelt

  Resultater fra Yrkes-NM 2018

  Her er resultatene fra Yrkes-NM 2018.

 5. Aktuelt, Restaurant og mat

  Super-reserve Meling tok gullet

  Nikolai Meling er nybakt Norgesmester i baking etter å ha levert kanskje tidenes beste produkter i en nasjonal bakekonkurranse. Og det etter kun å ha trent i en uke!

 6. Aktuelt

  Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018

  Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 arrangeres 23.- 25. oktober på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo. Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører. Det er rekordstor oppslutning og landets elever i ungdomsskole og videregående skole er spesielt velkomne.

 7. Aktuelt

  Stor norsk medaljefangst i Yrkes-EM

  De norske deltakerne på Yrkes-EM i Budapest stakk lørdag kveld av med et gull, et sølv og tre bronse. I tillegg ble vi femte beste nasjon og best i Norden.

 8. Aktuelt

  Yrkes-EM 2018 er i gang!

  Yrkes-EM 2018 i Budapest startet med et pang med en flott åpningsseremoni.

 9. Aktuelt

  Kåret til Norges hyggeligste lærling

  Vår yrkesambassadør Rannveig Johanne Hugdal ble lørdag 14. september kåret til Norges hyggeligste lærling. Hun har vært tømrerlærling i snart ett år hos Timberbygg.

 10. Aktuelt

  Hva blir ditt fremtidige yrke?

  Hva tenker ungdomsskoleelever om sitt fremtidige yrkesvalg? Norge vil trenge titusenvis av fagarbeidere i årene fremover. Hør også hva statsminister Erna Solberg mener om behovet for at flere velger yrkesfag.