Yrkesfag

Innhold

Artikler

Vis filtrering

71 resultater

Type artikkel
Velg område
71 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt

  Tilfeldig valg kan åpne mange muligheter

  Mulighetene dukker opp og valgmulighetene er mange. Slik beskriver Espen Stene (35) hverdagen som rørlegger. Valg av faget ble litt tilfeldig for hans del, men han visste han ville gjøre noe praktisk.

 2. Aktuelt

  Resultater fra Skole-NM 2018

  De første resultatene fra Skole-NM 2018 er nå klare. Det er kåret vinnere i 16 yrkesfag og vi gratulerer både vinnerne og de øvrige deltakerne.

 3. Aktuelt

  Skole-NM 2018 er i gang

  Skole-NM 2018 er nå i gang i Hedmark, og vi sender livesending fra åpningsseremonien og konkurransene på Hamar i morgen. Følg med, følg med.

 4. Bli fadder for Yrkesfagenes år 2018

  Som fadder for Yrkesfagenes år ønsker vi at du vil dele din kunnskap og erfaring med potensielle lærebedrifter som vil ha litt hjelp til å til å komme i gang.

 5. Bli ambassadør for yrkesfag

  Vil du bli ambassadør i Yrkesfagenes år 2018? Da vil vi gjerne høre fra deg.

 6. Aktuelt

  1200 flere søkte seg til yrkesfag

  Det er i år nesten like mange søkere til yrkesfag som til studieforberedende fag, viser søkertall til videregående utdanning.

 7. Aktuelt

  1200 flere søkte seg til yrkesfag

  Det er i år nesten like mange søkere til yrkesfag som til studieforberedende fag, viser søkertall til videregående utdanning.

 8. Om kampanjen Yrkesfagenes år 2018

  Halvparten tar yrkesfag når de begynner på videregående skole. Vi må heie frem ungdommene som går yrkesfag, fordi arbeidslivet trenger flere med yrkesfagutdanning enn vi utdanner nå.

 9. Aktuelt

  Ny struktur for yrkesfag

  Kunnskapsminister Jan Tore Sanner vil gi elever på yrkesfag mer spesialisering fra første skoleår. Regjeringen vil utvide antall utdanningsprogrammer fra åtte til ti, for å samle elever som har mer faglig innhold til felles.

 10. Aktuelt

  Bli kjent med yrkesfagene på Snapchat

  Ambassadører fra flere yrkesfag viser frem sin arbeidshverdag på nyopprettet Snapchat-konto: worldskills_no. Bli med og ta følge! Denne uken følger vi Espen Haulan Johansen som jobber som kokkevikar på Sykehuset i Østfold.