Yrkesfag

Innhold

Artikler

Vis filtrering

77 resultater

Type artikkel
Velg område
77 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Gode historier

  Yrkesambassadør Milda Sofie Palmgren

  Milda Sofie Palmgren (19) fra Lørenskog er møbelsnekkerlærling hos Interiørverkstedet AS.

 2. Aktuelt

  Hvorfor trenger vi flere læreplasser?

  Vi trenger flere læreplasser hvis vi vil at unge skal bruke utdanningsretten sin til yrkesfag. Myndigheten og partene i arbeidslivet jobber sammen for å få flere bedrifter og virksomheter til å ta et opplæringsansvar.

 3. Nyhetsbrev

  I vårt nyhetsbrev finner du siste nytt om Yrkesfagenes år 2018-kampanjen, med informasjon om aktiviteter fremover og hvordan man kan knytte seg på kampanjen.

 4. Aktuelt

  Snekkeryrket gjennom "ungdomsbriller"

  Yrkesfagenes år 2018 har innledet et samarbeid med gruppen "Ung Snekker" i Norsk Trevare. Sammen skal vi heve yrkesfagenes anseelse og samtidig promotere snekkeryrket.

 5. Aktuelt

  Læreplassjeger - bli med!

  Kampanjen Yrkesfagenes år 2018 samarbeider med fylkeskommunene om å finne flere lærebedrifter og læreplasser. Denne aktiviteten kaller vi "Læreplassjeger". Lanseringen skjer 14. mai av kunnskapsminister Jan Tore Sanner i Tromsø.

 6. Vi er interessert i å bli lærebedrift

  Det er flott at du er interessert i å bli lærebedrift, eller vil se på muligheten til å bli det. Meld inn til din fylkeskommune via skjema under.

 7. Aktuelt

  Tilfeldig valg kan åpne mange muligheter

  Mulighetene dukker opp og valgmulighetene er mange. Slik beskriver Espen Stene (35) hverdagen som rørlegger. Valg av faget ble litt tilfeldig for hans del, men han visste han ville gjøre noe praktisk.

 8. Aktuelt

  Resultater fra Skole-NM 2018

  De første resultatene fra Skole-NM 2018 er nå klare. Det er kåret vinnere i 16 yrkesfag og vi gratulerer både vinnerne og de øvrige deltakerne.

 9. Aktuelt

  Skole-NM 2018 er i gang

  Skole-NM 2018 er nå i gang i Hedmark, og vi sender livesending fra åpningsseremonien og konkurransene på Hamar i morgen. Følg med, følg med.

 10. Bli fadder for Yrkesfagenes år 2018

  Som fadder for Yrkesfagenes år ønsker vi at du vil dele din kunnskap og erfaring med potensielle lærebedrifter som vil ha litt hjelp til å til å komme i gang.