Yrkesfag

Innhold

  • Yrkesfag
  • Bli kjent med yrkesfagene på Snapchat

Bli kjent med yrkesfagene på Snapchat

Aktuelt

Publisert

Kampanjen Yrkesfagenes år 2018 jobber for å øke kunnskapen blant de unge om karrieremuligheter innen yrkesfag. Nå viser flere unge frem sin jobbhverdag på vår Snapchat-konto: worldskills_no

I yrkesfagene lærer man ved å bruke hodet og hendene til oppgaver, enten dette er å reparere et fly, yte god service, designe ting, passe på datasikkerhet eller ha omsorg for mennesker. Vi har over 180 lærefag i Norge, og nå kan du bli kjent med bredden av yrkesfag gjennom den nye Snapchat-kontoen til WorldSkills Norway.

Gjennom kampanjen Yrkesfagenes år skal vi synliggjøre aktiviteter knyttet til yrkesopplæring og arbeidslivet. Snapchat-kontoen går på rundgang mellom forskjellige unge mennesker som går eller har gått yrkesfag. Vi ønsker å vise frem ulike arbeidsplasser, yrker og oppgaver. Da kan alle som lurer på om yrkesfag er noe for dem få et ekte innblikk i hvordan det er. Og så har vi lyst til å vise hvor mange forskjellige, spennende, viktige og morsomme yrker som faktisk finnes!

Fremover kan du følge arbeidshverdagen på mange spennende arbeidsplasser! Søk etter worldskills_no på Snapchat eller scan denne koden:

 Har du lyst til å vise frem din arbeidshverdag?
Ta kontakt med oss! 

Send en e-post til WorldSkills Norway.